Rob van Beuningen

Rob van Beuningen

– Commercieel facilitator en mentor –

Over Rob

Het bedrijf waarmee ik als ondernemer ben begonnen heet Soulmanagement. Dat staat voor:

bij alles wat je doet ben je het meest succesvol als je dat vanuit hart en ziel (soul) doet. Verder ben ik een fan van soulmuziek (en blues). Wanneer ik daar naar luister geeft dat een ontspannen gevoel en het helpt me enorm om zaken te relativeren. Ik hoop dat andere mensen dat ook zo ervaren, zodat in werk en privé plezier en overtuiging ook voorop staan.

Ik help ondernemers, organisaties en managers hun verkoopresultaten te verbeteren en ondersteun ze bij hun professionele leiderschapsontwikkeling.

Bij voorkeur doe ik dat vanuit een coachende stijl van leidinggeven en beleef ik er groot plezier aan als ik medewerkers zie groeien en zich ontwikkelen. Ik ben breed inzetbaar in een commerciële en klantgerichte omgeving.
Mijn voorkeur gaat uit naar het coachen/trainen van (startende) ondernemers, managers en teams.

Specialisaties

Mijn expertise is leidinggeven, in een coachende rol binnen organisaties (niet branche gebonden). Belangrijk daarbij is dat het juiste gedrag ontwikkeld wordt bij de medewerker, manager of ondernemer. Het ontwikkelen van leiderschap (commercie) via training en coaching staat centraal.
Sparringpartner en facilitator voor (startende) ondernemers, managers en directie.

Achtergrond

Ik ben opgegroeid in een middenstandsgezin en na mijn opleiding ben ik bij een commercieel bedrijf gaan werken. Ik heb daar gedurende 25 jaar allerlei commercieel leidinggevende functies vervuld. Dus heel veel geleerd op het snijvlak van strategie en operatie. In belangrijke mate heb ik mij ontwikkeld tot een manager die via het beïnvloeden van het juiste gedrag bij medewerkers tot resultaat en plezier komt. Na mijn loopbaan als leidinggevende ben ik kennis en ervaring gaan bundelen en functioneer ik nu als sparringpartner/facilitator voor bedrijven en ondernemers op commercieel gebied. Tevens ontwikkel ik zelf trainingen en workshops voor managers en directies.

Mijn Kernwaarden zijn:

Integer
Betrokken
Authentiek
Onderscheidend
Walk the talk
Plezier, verrassend anders…..

Motto: Talent zit in iedereen.

Toekomst

Met zoveel mogelijk ondernemers, managers sales-en leidinggevenden ervaringen delen en kennis overbrengen. Zodat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen tot plezierige, inspirerende leiders en managers met een focus op medewerkers en klanten.