Alles over het Symion Personeelshandboek

Al uw afspraken, regelingen en belangrijke documenten altijd actueel, gemakkelijk vindbaar en in toegankelijk taalgebruik beschikbaar?

Met één druk op de knop? Als dit ook uw wens is, dan is het online personeelshandboek iets voor u.

Het personeelshandboek is voor velen de informatiemap die je ooit bij aanstelling hebt ontvangen en vervolgens ligt te “verstoffen” totdat je iets wilt opzoeken.

Dan blijkt dat die vraag er nou net niet in wordt behandeld of dat de regeling inmiddels niet meer bestaat.

Het online personeelshandboek is altijd actueel

Wij doen dat anders. Het Symion Personeelshandboek is geen papieren map maar een voor iedere medewerker online toegankelijk bestand van de regelingen, afspraken en belangrijke documenten die te maken hebben met het werk.

Of het nu gaat over arbeidsvoorwaarden, fysieke veiligheid, opleidingen, ondernemingsraadwerk of over de komende personeelsuitjes.

Maar het personeelshandboek is ook de plek waar je informatie kunt vinden over bijvoorbeeld de historie, de visie, missie en de structuur van je eigen organisatie.

Nooit meer misgrijpen met een online personeelshandboek

Het lijkt op de personeelsinformatie die via het eigen intranet is in te zien maar onze opzet gaat een stuk verder. Niet alleen zijn alle CAO-afspraken uit de eigen branche/ sector en alle relevante wet- en regelgeving vermeld (logisch naar onderwerp geselecteerd) maar deze worden tevens in begrijpelijke taal uitgelegd en toegelicht.

CAO-teksten zijn immers niet altijd even toegankelijk omschreven. Daarnaast staat (in bedrijfseigen personeelshandboek) ook aangegeven hoe de organisatie die regelingen zelf toepast, bij wie je waar voor moet zijn, etc. Nooit meer misgrijpen dus.

Een brancheredacteur houdt de cao- en andere wet- en regelgeving actueel

Veranderingen in de cao en in relevante wet- en regelgeving worden in een personeelshandboek bijgehouden door onze brancheredacteur die de sector goed kent en dagelijks geïnformeerd wordt over die veranderingen. Geen omkijken naar dus!

Symion Coöperatie werkt bij de opzet van een personeelshandboek samen met ExcellentHR en maakt voor arbeidsjuridische informatie gebruik van Reed Business en WEKA.

Geïnteresseerd in het online personeelshandboek?

We laten u graag zien wat we kunnen op het gebied van het personeelshandboek. En kunnen u zo gewenst een week toegang geven tot een personeelshandboek demo.

Heeft u vragen over uw personeelshandboek?

Vul dan het onderstaande contact formulier in of bel met 055 – 303 14 30

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

(velden met een * zijn verplicht)