Interim en andere tijdelijke oplossingen

Pieken in de productie? Plotselinge vacatures op cruciale functies? Complexe organisatie vraagstukken?

Een tijdelijk vraagstuk vraagt om een tijdelijke oplossing op maat!

Ieder vraagstuk verdient de

Voorkom stagnaties, doorbreek impasses, breng beweging op gang.

Precies de goede voor uw vraagstuk.

  • Een reorganisatie verloopt soepel, snel en effectief.
  • Het vertrouwen in elkaar is weer hersteld (orde op zaken).
  • De werkdruk is gereduceerd, de productie is gehaald, pieken zijn opgevangen.
  • Een frisse blik helpt de organisatie voortaan op een innovatieve manier om te gaan met oude vraagstukken.
  • Allerlei andere mogelijke, onvoorspelbare vraagstukken die zich kunnen voordoen.

Wij kiezen voor een en leven ons in uw cultuur en sfeer in.

  • We maken gebruik van aanwezige talenten.
  • Zorgen voor een echte verbinding met de organisatie.
  • Doen altijd goed onderzoek voordat we tot actie overgaan.
  • Maken ons zo snel mogelijk overbodig.

Pas na een goed gesprek kun je beoordelen of en hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wij geloven in echt contact. We zien onze klanten graag in de ogen. We willen weten wat we aan elkaar hebben. Ook in het werk zelf is dat een belangrijk uitgangspunt. Door ons te verdiepen in de organisatie, de mensen, de geschiedenis en de context krijgen we een goed beeld van mogelijkheden, kansen en valkuilen. Zo kunnen we ook bepalen wie voor het vraagstuk de meest geschikte persoon is.

Ter introductie een korte kennismaking met enkele van onze mensen:

Jan Boekestijn

06 4426 4418

Jan is als gedragswetenschapper iemand die teams kan bouwen, vertrouwen kan herstellen en de sfeer verbeteren. Hij is een resultaatgericht projectleider en gevoelig voor de mens achter de functionaris. Doorgrondt patronen en processen snel en weet deze constructief om te buigen. 

Jan Dirk Vriend

06 5174 5852

Jan Dirk is een econoom met een voorkeur voor complexe uitdagingen. Als ervaren interim manager kan hij goed structuur aanbrengen en doelen scherp krijgen. Jan Dirk is positief ingesteld en houdt van sfeer en humor op de werkplek. Hij verbetert processen en behaalt doelen door het maken van heldere afspraken, goed samen te werken en zelf de handen uit de mouwen te steken.

Alex Janssen

06 1506 3731

Alex is een resultaatgerichte verbinder. Hij weet mensen te stimuleren om maximaal in hun kracht te gaan staan. Bovendien stimuleert hij hen om succesvol samen te werken. 

Hij heeft een rijke ervaring als manager in verschillende organisaties. Alex heeft diverse bedrijven geleid en daar gewenste verandering tot stand gebracht. 

Alberto Tiehuis

06 1992 5279

Alberto is iemand die teams kan bouwen en deze in samenhang met de gehele organisatie tot effectieve samenwerking kan brengen. Hij is een goed projectleider, resultaatgericht en met oog voor de 

mens. Ziet snel wat er speelt, ook op een diepere laag en in de grotere context, wat hem helpt in zijn effectieve aanpak. 

Marrie Stoffer

06 8394 1788

Marrie heeft een sociaal hart. Zij is resultaatgericht in een omgeving waar samenwerken, passie en onderling vertrouwen aandacht vragen. Als geen ander weet zij door respectvolle interventies mens en organisatie mee te krijgen naar een structureel effectieve manier van samenwerken. Haar scherpe analyses helpen de vinger op de zere plek te leggen en constructieve oplossingen te vinden. 

Fernando Esterippa

06 5535 7940

Fernando heeft een ICT achtergrond en is analytisch en creatief van aard. Als projectleider is hij resultaatgericht, maar neemt mensen mee. Als interim manager weet hij afdelingen goed te organiseren.


Praktische zaken.

U kunt een van de medewerkers hierboven rechtstreeks benaderen. Wanneer u niet weet wie u moet hebben, kunt u dit met ieder van hen bespreken. U kunt ook het algemene nummer bellen en uw vraag daar voorleggen: 055 – 503 14 30