Fernando Estarippa

business analist – coach – recruiter

 

 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de automatisering en daar heb ik me heel veel met bedrijfsprocessen beziggehouden. Van ontwerpen, programmeren naar implementeren en natuurlijk verbeteren. Kwaliteitssystemen als Lean, INK, ISO, CMM(i) zijn me zeer bekend, maar vanuit een bedrijfskundig oogpunt weet ik dat het uiteindelijk gaat om resultaat, continuïteit en rendement.

Recruiter

Als recruiter ben ik de schakel tussen sollicitant en organisatie. Bekijk ook Werving en Selectie elders op deze site.

Professionaliseren HR processen

Goede bedrijfsprocessen leiden tot een hoger rendement en meer plezier in het werk.

Als Business Analist hou ik me graag bezig met het opzetten en verbeteren van bedrijfsprocessen die daarmee waarde toevoegen voor het bedrijf en de mensen.

Ik ben analytisch, creatief en een procesdenker en weet mijn ideeën en oplossingen in klare heldere taal te presenteren. Dan is ook gelijk duidelijk hoe het hogere rendement gehaald kan worden.

☝ Inrichten, automatiseren en verbeteren van uw (HR) bedrijfsprocessen.
☝ HR processen beter aan laten sluiten bij uw organisatie
☝ HR processen voorbereiden op de toekomst (bijv. Clouddiensten)

Mijn aanpak is helder en doeltreffend

Luisteren ➜ Analyseren ➜ Oplossen en Waarde toevoegen

Samen met Symion kunnen we alle verbeteringen aan op procesgebied en ook op mensgebied.

Specialisme

Ik werk graag als:

  • Business analist
  • Organisatieadviseur
  • Recruiter
  • Opleidingsadviseur
  • Jobcoach

Achtergrond

Ik heb een technische en bedrijfskundige achtergrond en heb een grote verscheidenheid aan functies vervuld bij kleine, middelgrote en zeer grote organisaties. Hierbij heb ik rollen gehad als IT specialist, Projectleider, ICT Manager, Opleidingsadviseur, Organisatieadviseur en Recuiter (in combinatie met het opzetten van het Werving en Selectie proces).

Verder heb ik succesvol invulling gegeven aan inrichting van loopbaanontwikkeling, functie- en rolbeschrijvingen, strategische opleidingsplannen en HR procesverbetering.

Via Symion bied ik mijn kennis en ervaring aan op de gebieden organisatieadvies, opleidingsadvies, werving en selectie, outplacement begeleiding, functiebeschrijvingen, ICT personeelshandboek, vakprofielen en (her)structureren van HR bedrijfsprocessen.

Kernwoorden:
Organisatieadvies, Opleidingsadvies, Werving en Selectie, recruiter, recruitment, outplacement, functiebeschrijvingen, personeelshandboek, Vakprofiel, bedrijfsprocessen, proces, functie, FWG, CMMi, People-CMM, INK, ISO, Kwaliteitssysteem, website, webdesign