Zomerontmoeting ‘Talent’

24/07/2018 van 17:30 tot 22:00€79
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De kracht van ‘talent’
In dit bijzondere seminar willen we onderzoeken wat de kracht is van talenten en hoe we die zo goed mogelijk kunnen benutten. Iedereen heeft talenten en meestal manifesteren ze zich als iets wat we graag en gemakkelijk doen. Maar hoe herkennen we al onze talenten? Welke zijn er nog meer, latent, aanwezig? Hoe weet ik welke talenten bij mijn medewerkers aanwezig zijn? En hoe gebruik ik die slim?

Toekomstig talent
Tal van vragen die we met elkaar willen onderzoeken. Graag nodigen we je uit je opvattingen, ervaringen, kennis te delen met betrekking tot dit onderwerp. Maar we willen vooral verder gaan. Hoe kunnen we nog meer en nog beter dan we nu al doen, gebruik maken van talenten. Hoe gaan talenten ons helpen vraagstukken van de toekomst op te lossen? Welke methoden, ontwikkel-programma’s, organisatievormen, leiderschapsstijlen helpen ons verder te komen met het effectief gebruiken van talenten? Hoe kunnen gedragswetenschappen hieraan bijdragen?

Graag komen we met meer ervaringsdeskundigen in gesprek om met elkaar ontdekkingen te doen. Wie weet kunnen we dan en daar zaadjes planten die tot iets moois en nieuws uitgroeien, innovaties in denken en handelen die organisaties en mensen verder brengen dan ze zelf voor mogelijk hielden.

Gegevens

Datum:
24/07/2018
Tijd:
17:30 tot 22:00
Kosten:
€79
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Symion Coöperatie
Telefoon:
055 - 303 1430
E-mail:
info@symion.nl
Website:
www.symion.nl

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl