Vrijheid: in de schaduw liggen kwaliteiten verborgen

27/09/2018 van 14:00 tot 17:00€149
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Dit seminar is de derde in een reeks van drie. In het eerste gingen we aan de slag met de ‘Reis van de held’. Het pad in je leven dat volgens een repeterend patroon verloopt. Het kennen van die reis geeft inzicht in de te nemen stappen om vrij te worden.
Het tweede seminar was een zoektocht naar belemmerende overtuigingen. Zij belemmeren je letterlijk te doen wat je zou willen. Het zijn ketenen die je gedrag beperken en je vaak hinderen in situaties waar het er om gaat. Het wegnemen of veranderen van deze belemmeringen maakt de weg vrij.

Wanneer het, ondanks deze twee seminars, nog niet lukt je echt vrij te voelen, kan het zijn dat er op een diepere laag, op een vaak onbewust niveau, factoren een rol spelen. Vaak nare en verdrongen of vergeten herinneringen blijken toch nog hun rol te spelen. Alleen weet je niet dat dit zo is, het speelt zich onbewust af. Toch is ook dit deel te onderzoeken. Er zijn manieren om bij je zelf te ontdekken wat er (onbewust) speelt en hoe dit je leven beïnvloedt. Jung noemde dit de ‘schaduw’. Een mooi woord. Immers alles wat een schaduw heeft of geeft heeft ook een lichte kant, een kwaliteit. En de schaduw en de lichte kant zitten heel dicht bij elkaar! Het verkennen, herkennen en erkennen van deze ‘donkere’ kant maakt dat je gemakkelijker toegang krijgt tot de lichte kwaliteit, juist als het moeilijk wordt…..

Met elkaar gaan we actief op zoek naar een schaduw, we hebben er meerdere, en beginnen we de weg naar acceptatie. Zoals ook bij de andere seminars gold is ook dit seminar los te volgen.

Naar de shop

Gegevens

Datum:
27/09/2018
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€149
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Symion Coöperatie
Telefoon:
055 - 303 1430
E-mail:
info@symion.nl
Website:
www.symion.nl

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl