Op weg naar vrijheid, een weg vol hindernissen.

19/04/2018 van 14:00€149
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

In zijn boek ‘De sleutel naar vrijheid’ beschrijft Jan Boekestijn hoe mensen belemmerende factoren kunnen wegnemen om door te kunnen groeien in hun persoonlijke effectiviteit. Heel veel ‘gevangenissen’ zijn helaas onbewust. Jan helpt, via dit boek, je bewust te worden hoe dit mechanisme werkt en kan worden gecorrigeerd. In dit seminar gaat Jan dieper in op dit fenomeen en geeft hij specifiek aandacht aan de ‘Reis van de Held’. Dit is een ontwikkelingsmodel dat iedereen herkent als natuurlijke weg van persoonlijke groei. Het geeft mogelijke antwoorden op vraagstukken, waar je in de praktijk tegenaan loopt.

De ‘Reis van de Held’ is een verhalend model. In films zie je dit voortdurend terug en, als je het eenmaal weet, direct herkent. Aan de hand van fragmenten laat Jan zien hoe dit model helende boodschappen bevat voor je eigen vraagstukken. Hoe deze ‘bevrijdend’ kunnen werken en je stimuleren door te groeien. Mooi om te ontdekken en bij je zelf te onderzoeken en verkennen.

Collega Rob van Beuningen vertelt over zijn ervaringen en hoe hij geïnspireerd raakte door enkele fragmenten.

Tijdens het seminar willen we jou ook inspireren en helpen antwoorden en wegen te vinden die je ‘vrij’ maken. Die je in staat stellen verder te komen dan je voor mogelijk hield.

Dit wordt een onderhoudend seminar met veel fragmenten en verhalen van deelnemers. Ze zullen je inspireren en stimuleren zelf stappen te zetten.

Naar de shop

Gegevens

Datum:
19/04/2018
Tijd:
14:00
Kosten:
€149

Organisator

Symion Coöperatie
Telefoon:
055 - 303 1430
E-mail:
info@symion.nl
Website:
www.symion.nl

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl