Kleurrijke medewerkers: perspectief in zorg en welzijn

23/11/2017 van 14:30 tot 17:30€149
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Met deze workshop geven we u inzicht in de nut en noodzaak van kleurrijke medewerkers in zorg en welzijn.
Professionals uit zorginstellingen zullen ervaringsverhalen delen met de gasten. Verhalen over de kansen die medewerkers vanuit andere culturen bieden in zorg en welzijn.

De workshop gaat over de praktijk, uw praktijk. Wat betekent het hebben van kleurrijke handen aan het bed en wat betekent dit voor de organisatie? Onze multiculturele samenleving biedt kansen. Zowel aan de vraag- als aan de aanbodkant is er sprake van een grotere diversiteit. Hier ligt nog een onontgonnen terrein zorginstellingen.

Om goede kwaliteit te (blijven) leveren, vraagt het van zorgverleners deskundigheid op het gebied van multi-culturele vraagstukken. Een mix, als afspiegeling van de samenleving, zal automatisch tot betere aansluiting in de zorgbehoefte voorzien.

In heel veel discussies wordt verwezen naar talloze resultaten van onderzoeken, digitaal te vinden op allerlei kennis- en expertisecentra en platforms. In deze workshop leggen we juist de nadruk op de praktijk van de zorg, de betekenis van kleurrijke handen aan het bed. Hoe ga je hiermee in de praktijk effectief aan de slag.

De huidige krapte op de arbeidsmarkt en de ontwikkeling van kleurrijke samenleving dragen bij aan het perspectief van kleurrijke medewerkers. De tijd is rijp om hier daadkrachtig in te handelen.

Inschrijven in de shop

Gegevens

Datum:
23/11/2017
Tijd:
14:30 tot 17:30
Kosten:
€149
Evenement Categorie:

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl