Hoe word je gezien?

maart 28 van 15:00 tot 18:00€49
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Heb jij je plan al klaar voor deze nieuwe tijd? Netwerken zijn belangrijker geworden en cruciaal bij het vinden en gevonden worden. Het is een tijd waarop volop mogelijkheden en kansen bestaan die het maken van de juiste keuze bemoeilijken. Wie ben je, wat wil je en hoe vind je jouw ideale omgeving? Vanuit een ander perspectief: hoe word je gezien en gevonden?

Het is in deze tijd van schaarste (op de arbeidsmarkt) super belangrijk dat je jezelf op de juiste wijze profileert. Dat je opvalt bij de bedrijven waar jij wil werken en niet voor de eerste de beste mogelijkheid gaat. Of dat je als bedrijf opvalt voor precies die mensen die bij jou(w organisatie) passen.

In het seminar ‘Hoe word je gezien?’ behandelen we precies deze thema’s. Hoe zorg je er voor dat je als ondernemer, als mens ‘gezien’ wordt. Dat anderen niet om je heen kunnen! Dat ze aan jou denken als het nodig is en je dan ook weten te vinden. Voor mensen in het algemeen een belangrijke fenomeen. Iedereen wil er op een of andere manier toe doen, betekenis hebben. Voor ondernemers is ‘gezien worden’ cruciaal, want dat levert mogelijke omzet op.
Je krijgt concrete handreikingen van ervaren mensen die je helpen ‘gezien’ te worden. Als bedrijf en als mens. De belofte is dat je naar huis gaat met concrete tips die het verschil kunnen maken. Je ontdekt wellicht onvermoede kwaliteiten, je leert hoe je op subtiele wijze meer kunt opvallen, je bouwt je netwerk uit met de juiste contacten en je gaat naar huis met concrete eerste stappen op weg naar meer succes.

Met sprekers, filmbeelden, discussie en persoonlijke verbinding wordt dit een actieve en onderhoudende namiddag.
Je gaat zeker weg met:

  • Een plan om je zelf meer, anders, beter te laten zien.
  • Met nieuwe contacten die voor jou interessant kunnen zijn.
  • Met een missie om ‘het verschil te maken’.
  • En met de wetenschap dat je ‘gezien’ bent.

Tijd en plaats van handelen zijn: donderdag 28 maart van 15.00 tot 18.00 uur in restaurant De Heeren van Wolfersveen te Zelhem. De sfeer bij De Heeren van Wolfersveen staat model voor de middag zelf: ontspannen, ongedwongen met ruimte voor eigen inbreng, met aandacht, altijd zoeken naar hogere kwaliteit en uiterst smakelijk. Dat is wat we op dit seminar ook nastreven. Dit belooft een laagdrempelige manier van serieus werken met, voor en door elkaar.De locatie staat garant voor een goede sfeer en inspiratie, maar ook voor smakelijke hapjes en drankjes.

We houden de kosten bewust laag, omdat we dit voor iedereen toegankelijk willen maken.

Naar de shop

Gegevens

Datum:
maart 28
Tijd:
15:00 tot 18:00
Kosten:
€49
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

Symion Coöperatie
De Heeren van Wolfersveen

Locatie

De Heeren van Wolfersveen
Ruurloseweg 38
Zelhem, Gelderland 7021 HC Nederland
+ Google Maps
Website:
https://wolfersveen.com/