Feedback van paarden

07/09/2018 van 14:00 tot 17:00€149
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Je leert effectief wanneer je goede, eerlijke feedback krijgt van anderen. Je krijgt daardoor inzicht in je handelen en het effect daarvan. Dit is algemeen bekend! Maar…… feedback geven is ook mensenwerk. Goed feedback geven is voor veel mensen best lastig. Hoe zeg je eerlijk en oprecht je mening zonder de ander te kwetsen? Gevolg is dat niet precies overkomt wat je bedoelt.

In dit seminar gaan we werken met paarden! Paarden zijn uiterst gevoelige dieren die heel sterk reageren op non-verbale signalen. Deze signalen hebben een relatie met een meer onbewust deel van je zelf. Met andere woorden, je krijgt feedback op wie je bent, wat je doet en vooral de oprechtheid, de authenticiteit van je handelen. Een geweldige manier van leren die je grote stappen vooruit kan helpen.

Vrijdag 7 september organiseert Symion dit seminar. Ervaren coaches, die al jaren met paarden werken, zullen dit seminar verzorgen. Drie mensen met een vraag (of nieuwsgierig genoeg om het aan den lijve te willen ondervinden) gaan ieder voor zich daadwerkelijk met de paarden aan de slag. Zij gaan elk tweemaal in de bak aan het werk. Voorafgaand is er een toelichting op de werkwijze, tussen de twee rondes en achteraf wordt geëvalueerd met alle aanwezigen, want ook de mensen aan de kant zullen een actieve rol krijgen toebedeeld. Zij zijn in staat de lessen op zichzelf toe te passen, waarmee het ook voor hen zeer waardevol is.

Gegevens

Datum:
07/09/2018
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€149
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Symion Coöperatie
Telefoon:
055 - 303 1430
E-mail:
info@symion.nl
Website:
www.symion.nl

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl