Een krachtige, persoonlijke pitch maken!

25/01/2018 van 14:00 tot 17:00€149
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Er zijn veel situaties waarin je jezelf en/of je bedrijf kort en krachtig moet voorstellen; bij een sollicitatie, als ondernemer bij een potentiële klant, tijdens netwerkbijeenkomsten of in een privé situatie. Wie ben je, wat kun je, wat kun je beteken voor de ander? Dat moet er dan wel vlot en overtuigend uitkomen!

Het presenteren van je ware zelf

Hoe zorg je ervoor dat het ‘echt’ is? Dat het je ware zelf is die je presenteert? Een uit het hoofd geleerde en opgezegde pitch mist persoonlijkheid, authenticiteit en daarmee geloofwaardigheid. Einde gesprek!

In deze workshop ga je terug naar je basis en je diepste drijfveren en leer je jezelf of je dienst met overtuiging te presenteren. Hoe kom je gepassioneerd over? Hoe zorg je dat jouw enthousiasme overslaat op de ander? Hoe ben je geloofwaardig? En hoe bouw je je pitch op?

Trainers

Jan Boekestijn en Briet Brunnekreef nemen je mee op verkenning. Jan is coach en trainer. Briet is communicatieadviseur en procesbegeleider en een ‘ervaringsdeskundige’. Zij was zelf iemand die moeite had met het houden van een pitch. Ze vertelt hoe het haar toch gelukt is overtuigend en zelfverzekerd over te komen. Zij weet als geen ander hoe dit je gaat lukken en deelt graag haar ervaringen en lessen.

Naar de shop

Gegevens

Datum:
25/01/2018
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€149
Evenement Categorie:

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl