Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een krachtige, persoonlijke pitch maken!

25/01/2018 van 14:00 tot 17:00

€149

Sollicitanten tijdens hun gesprek, ondernemers bij een potentiële klant, bij ontmoetingen tijdens netwerkbijeenkomsten, er zijn vele situaties waarin je je zelf en/of je bedrijf kort maar krachtig moet voorstellen. Dat moet er dan wel vlot en overtuigend uitkomen! Voor veel mensen is het belangrijk dat ze zichzelf in beperkte tijd kunnen ‘verkopen’. Wie ben je, wat kun je, wat beteken je voor de ander?

Hoe zorg je er voor dat het ‘echt’ is, dat het je ware zelf is die je presenteert? Een uit het hoofd geleerde en opgezegde pitch mist persoonlijkheid, authenticiteit en daarmee geloofwaardigheid. Einde gesprek!

In deze workshop leren we je met overtuiging te zeggen wat jou (en de ander) fascineert. Hoe kom je gepassioneerd over? Wat maakt dat jouw enthousiasme overslaat op de ander? Hoe ben je geloofwaardig?

Briet Brunnekreef is een ‘ervaringsdeskundige’ en neemt ons mee op verkenning. Zij was zelf iemand die moeite had met het houden van een pitch. Ze vertelt hoe het haar toch gelukt is overtuigend en zelfverzekerd over te komen. Zij weet als geen ander hoe dit je gaat lukken en deelt graag haar ervaringen en lessen.

Inschrijven in de shop

Gegevens

Datum:
25/01/2018
Tijd:
14:00 tot 17:00
Kosten:
€149
Evenement Categorie:

Locatie

Symion Coöperatie, Fizzion Parc, Oak Building
Oude Apeldoornseweg 41
Apeldoorn, Gld 7333 NR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 - 303 1430
Website:
www.symion.nl