Ik barst van de vacatures?

[vc_row padding_bottom_multiplier=”3x” margin_bottom=”0″][vc_column][vc_column_text]

Werving en Selectie

Het vinden van goed personeel staat (weer) onder druk. De werkgelegenheid neemt toe en dat is mooi, maar daarmee neemt het aantal beschikbare goede kandidaten af. Hoe vindt u de goede kandidaten voor uw vacatures?

Fernando Estarippa: Recruiter & Business analist

Alette Boddendijk: Executive Search

Het begint met tekst.

De zoektocht naar personeel begint met het opstellen van een advertentietekst. Een goede advertentietekst is wervend, uitnodigend en informatief en bepaalt welke kandidaten zullen reageren. Wees wel duidelijk met de harde eisen die aan de functionaris gesteld worden, maar zorg ook dat de tekst uitnodigend is.

Adverteren en promotie

De eerste vraag is “Waar ga ik adverteren?” Er zijn talloze jobboards, zowel gratis als betaald en natuurlijk zijn er ook de social media waar advertentiemogelijkheden zijn. De keuze hangt af van het type functie. Naast de advertentie is promotie van zeer groot belang… het onder de aandacht blijven brengen van de vacature, via alle kanalen die tot de beschikking staan, leidt tot het vinden van de juiste kandidaten.

Kanaliseren van de kandidaten.

Door het kanaliseren van de reacties houd je grip op de kandidaten. Een professioneel ATS (Applicant Tracking System) is hierbij essentieel. Met het kandidaten-volg systeem wordt de status van iedere kandidaat, de communicatie naar de kandidaten en de status per vacature bijgehouden. De status per vacature zullen we via online toegang delen met onze opdrachtgevers.

“If at first you don’t succeed, try try again”

Een garantie afgeven over de termijn waarbinnen kandidaten gevonden gaan worden, kan niet. Wel geven we de garantie dat wij doorgaan tot de juiste kandidaat gevonden is.

Klik hier voor de actuele vacatures[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row section_type=”fullwidth” bg_type=”color” padding_bottom_multiplier=”” columns_gap=”none” bg_color=”#e6ecf1″][vc_column width=”2/3″ tablet_sm_width=”1″ heading_color=”light” clipping_animation=”colored-clipping-left” animation_delay=”600″ css=”.vc_custom_1527246850732{padding-top: 12% !important;padding-right: 17% !important;padding-bottom: 12% !important;padding-left: 17% !important;background-color: rgba(0,76,82,0.6) !important;*background-color: rgb(0,76,82) !important;}” font_color=”#ffffff”][movedo_title heading_tag=”h2″ heading=”h1″ increase_heading=”180″ margin_bottom=”0″]Werving en selectie[/movedo_title][movedo_title heading_tag=”h2″ heading=”h1″ increase_heading=”180″ margin_bottom=”0″]

in uw organisatie

[/movedo_title][/vc_column][vc_column column_effect=”mouse-move-x-y” column_effect_limit=”3x” column_effect_invert=”true” column_custom_position=”yes” position_top=”minus-3x” position_left=”minus-3x” width=”1/3″ tablet_sm_width=”1″ tablet_portrait_column_positions=”none” mobile_column_positions=”none” shadow=”large” clipping_animation=”colored-clipping-left” clipping_animation_colors=”primary-5″ animation_delay=”800″ css=”.vc_custom_1527247267548{padding-top: 17% !important;padding-right: 17% !important;padding-bottom: 17% !important;padding-left: 17% !important;background-color: #ffffff !important;border-radius: 10px !important;}”][movedo_title]Voor een effectief recuitment proces[/movedo_title][vc_column_text]We kunnen onze kennis en ervaring ook inzetten om uw Werving en Selectie proces in uw bedrijf in te richten, te reviewen of te verbeteren.[/vc_column_text][movedo_empty_space][movedo_button button_text=”Neem contact op” button_shape=”round” button_shadow=”medium” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.symion.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][movedo_media_box image_mode=”medium” image=”7732″ overlay_opacity=”50″ title=”Samen werven” title_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.symion.nl%2Fsamenwerven|||” read_more_title=”Lees meer”] Met “Samen werven” heeft u beschikking over een professioneel werving en
selectieproces. Geen administratieve rompslomp meer en bespaar daarmee zeeën aan tijd. U gebruikt onze kennis en een professioneel werving en selectieproces zonder de investeringen die daarbij horen.
[/movedo_media_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][movedo_media_box image_mode=”medium” image=”7733″ overlay_opacity=”50″ title=”Recruitment in uw organisatie” title_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.symion.nl%2Fdownload%2F2722%2F|||” read_more_title=”Download flyer”]Bij meer dan 5 vacatures per jaar kan het lonen om zelf het recruitment op u te nemen. Over hoe u dit het beste kunt opzetten, kunnen we u veel vertellen. We hebben een tipsboekje voor u samengesteld, waar veel voorkomende zaken in besproken worden.[/movedo_media_box][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][movedo_social social_email=”yes” social_facebook=”yes” social_twitter=”yes” social_linkedin=”yes” social_googleplus=”yes” icon_size=”small” icon_color=”primary-3″][/vc_column][/vc_row]