Elles Morsink

Elles Morsink

– Allround HR –

Mijn passie is om bedrijven de volgende stap te laten maken binnen de Human Resources. Dit kan op alle niveaus zijn, van strategisch tot operationeel. De medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van een organisatie. Zeker in de huidige arbeidsmarkt. Daarom is het zaak om beleid en beheer uitstekend op orde te hebben.

Specialisaties

Mijn kracht is het proces van strategie naar uitvoering op een professionele manier vorm te geven. In overleg met het management wordt eerst geïnventariseerd waar de behoeftes liggen op het gebied van personeel en organisatie.

– duurzame inzetbaarheid
– ziekteverzuim
– functioneren en beoordelen (performance management)
– talentontwikkeling
– functiewaardering
– reorganiseren

Achtergrond

Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik direct aan het werk gegaan als personeelsadviseur. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring. De ervaring die ik heb opgedaan is breed, in veel functies heb ik solistisch gewerkt. Ik heb bij verschillende organisaties in Twente gewerkt als HR Adviseur en HR Manager en bij een aantal heb ik de HR afdeling opgebouwd. Ook heb ik internationaal gewerkt onder een Amerikaans moederbedrijf.

Kernwoorden

HR advies, allround HR, functiewaardering, performance management (of beoordelen), duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling