Brigitte Siesling

Brigitte Siesling

– Advocaat Arbeidsrecht & MfN-registermediator –

Over Brigitte

Ik ben mede-oprichtster van het sinds 1999 bestaande advocatenkantoor Van Overbeek de Meyer c.s. Advocaten te Deventer. Ik ben vasthoudend, invoelend, doortastend en oplossingsgericht in de aanpak van mijn zaken.

Specialisatie

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagprocedures (UWV en kantonrechter)
  • Begeleiding van reorganisaties
  •  Beoordelen arbeidscontracten (proeftijdbeding, concurrentiebeding)

Binnen het arbeidsrecht ben ik gespecialiseerd in ongewenst gedrag op het werk. Ik fungeer onder meer als voorzitter van externe of interne klachtencommissies binnen bedrijven. Als externe commissie behandel ik de klacht tezamen met een psycholoog, waarbij ieder vanuit zijn/haar vak het gedrag beoordeelt en de klacht onderzoekt. Ook als advocaat sta ik zowel klagers als aangeklaagden van ongewenst gedrag op het werk in klachtenprocedures en gerechtelijke procedures bij. Daarnaast ben ik MfN-registermediator en bemiddel uit dien hoofde conflicten op de werkvloer.

Achtergrond

Ik ben in 1990 afgestudeerd in het Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. De eerste tien jaar heb ik als bedrijfsjurist gewerkt bij de ABN AMRO Bank en de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2000 ben ik werkzaam als advocaat partner binnen Van Overbeek de Meyer c.s. Advocaten.