Andre Lollinga

Andre Lollinga

-Jobcoach-

“Begeleiding van Young professionals (coassistenten en promovendi)”

Als coach begeleid ik met mijn collega’s young professionals in coachings- en loopbaantrajecten. Zelf houd ik van concrete gesprekken die echt tot iets leiden. Vaak zitten de grootste resultaten in de kleinste inzichten en veranderingen. Tijdens mijn werk heb ik kunnen ontdekken waar ik van geniet. Waar geniet jij van?

Specialisatie

Wij geloven dat Young professionals, wanneer ze het lastig hebben, hun drijfveren, kwaliteiten en competenties kunnen leren gebruiken om anders om te leren gaan met zichzelf, hun omgeving, de cultuur en de organisatie. Hierbij streven we, in begeleidingsprojecten (zoals bij coassistenten en promovendi), na dat Young professionals meer sturing leren geven aan hun eigen leven en carrière.

Daarnaast ondersteunen wij altijd graag collega’s met concrete loopbaandiensten. Altijd gericht op het daadwerkelijk vinden van die baan op de arbeidsmarkt. Dan doen we via online vacatures en netwerken via social media.

  • Begeleidingsprojecten (NowWhat)
  • Individuele coaching
  • Social media voor werkzoekenden
  • Online Jobhunting

Achtergrond

Sinds 2009 onderneem ik samen met Tom Klinker in het bedrijf Academycoaching. Vanuit zijn achtergrond in Marketing en mijn achtergrond in Psychologie weten we een mooie mix te maken. Deze mix zorgt ervoor dat wij in de afgelopen jaren praktische diensten hebben kunnen leveren in individuele loopbaantrajecten en grotere reorganisatietrajecten (outplacement/werk-naar-werk) waardoor mensen vaak binnen een paar maanden een nieuwe baan hebben bemachtigd.